خواهش میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سکه داریم که 5سنت می ارزه، سکه داریم 1دلار می ارزه، سکه داریم 300دلار می ارزه (اتریوم) سکه داریم 2200دلار می ارزه (بیت کوین) و...
این سکه ها رو به صرافی ها میفروشیم.
2حالت داره یا سکه ای برای مثال AAA اونقدر معروف و ارزشمند هستش که مستقیما به صرافی میفروشیم. یا سکه BBB که زیاد معروف و ارزشمند نیست و کسی ساپورتش نمیکنه از طریق برخی وبسایت ها مثل CHANGELLY به بیت کوین تبدیلش میکنیم (چون بیت کوین رو تمام صرافی های معتبر،ساپورت میکنن) و سپس به پول تبدیلشون میکنیم.
یا اینکه بازی میکنیم! یعنی چی؟ مثلا سکه ی اتریوم میدونیم هفته ی پیش خبر زدن به دروغ که سازنده ی اتریوم تو یه تصادف ترکیده مُرده! ولی قضیه این نبود و اصلا طرف سازنده اصلی نبوده و جریان داشته،سکه شد 220 دلار و افت قیمت داشت هفته ی پیش، من توی وبسایتی دیدم که خیلی ها سکه ی اتریوم میخریدن، به خودم گفتم اینا دیوانه ان سکه ای که ارزون شده رو میخرن؟!
بعد از چندروز که خبر تکذیب شد، سکه برگشت روی 280دلار ، خودت فکرشو کن توی یک هفته چقدر سود نصیبشون شد :|
از این بازی ها در سرمایه گذاری هستش و فقط کافیه ریسک پذیر باشید و با اطلاعات بسیار قوی.
بله اتفاقا ویدیو ها همگی HD هستند رزولوشن 1280در720 روی بیت ریت 2.5مگابیت، فقط در کانال آپارات حتما بایستی گزینه ی HD رو فعال کنید اون گوشه ی ویدیو هست.
مرسی متشکرم، موفق باشید.
Bookmarks